Author Topic: Whited00r OS5 BUG REPORTS  (Read 68731 times)

Offline Marc25

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #165 on: November 17, 2011, 05:25:33 PM »
and the german "Entriegeln" is in iOS 5 "Entsperren". It would be nice if you could change it.

And it still doesn't work i waited until the Springboard restarted nothing happened :(

Offline linken

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 61
  • Arsenal Fan
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #166 on: November 17, 2011, 07:29:14 PM »
how to config WD5, i used iphone 2G, after i restore WD5 and reboot 2 times, i can't use multitasking and folder please help me config
Go to whited00r repo and install multitasking and folders.

Offline Marc25

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #167 on: November 17, 2011, 09:13:28 PM »
Sorry but for me it isn't a RC, more like an alpha. Nothing works for me, no Wallpaper, no folder etc.
What about the video toggle?
Sorry that sounds mean, but i just want to send feedback

Offline applepie

  • Redd00r Developer
  • Developer
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1487
  • Country: 00
  • Dormant Beast
    • View Profile
  • Device: iPod Touch 2G
  • My Computer: Mac
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #168 on: November 17, 2011, 09:38:48 PM »
Sorry but for me it isn't a RC, more like an alpha. Nothing works for me, no Wallpaper, no folder etc.
What about the video toggle?
Sorry that sounds mean, but i just want to send feedback
You need to go to cydia and install mobilesubstrate. Then it should work.

Offline mirmo

  • Member
  • **
  • Posts: 14
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #169 on: November 18, 2011, 04:52:09 AM »
do i need to unlock my iphone using ultrasnow after WD5 installation?. .bcoz it does not recognize my sim. .

thanks!. .

Offline linken

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 61
  • Arsenal Fan
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #170 on: November 18, 2011, 06:33:40 AM »
do i need to unlock my iphone using ultrasnow after WD5 installation?. .bcoz it does not recognize my sim. .

thanks!. .
You should download the "Unlocked" version and It should work fine.

Offline mirmo

  • Member
  • **
  • Posts: 14
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #171 on: November 18, 2011, 07:01:40 AM »
do i need to unlock my iphone using ultrasnow after WD5 installation?. .bcoz it does not recognize my sim. .

thanks!. .
You should download the "Unlocked" version and It should work fine.

i downloaded the newest WD5 version, the "Unlocker" one. .not "unlocked". .because the other one is Normal version. .so I decided to download the "Unlocker" one knowing that it was the "unlocked version"   . .i have 3g 3.1.3 6.15

Offline mirmo

  • Member
  • **
  • Posts: 14
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #172 on: November 18, 2011, 07:20:12 AM »
 PS: i downloaded the "iPhone 3G Unlocker WD5 RC" . .i  cannot access my sim. .will i still be needing the help of ultrasnow?. .

Offline CountBloodRaven

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 38
  • The Muppet :)
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #173 on: November 18, 2011, 09:44:38 AM »
@Mirmo,

Im running a 3G via WD5 with 6.15.00.

Open + update your cydia, then download load 'Ultrasnow', restart.

You then have access to your sim + can put your data settings in.

Other basebands should work without ultrasnow, apart from the locked baseband 05.15.04 (or something), but as the 6.15.00 is the ipod (or something) baseband, you need the ultrasnow.


Download it and end your problems.

Offline mirmo

  • Member
  • **
  • Posts: 14
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #174 on: November 18, 2011, 12:24:25 PM »
Thanks chief! but i already have downloaded ultrasnow. .lol.
 . and it ended my problem. .

Offline imoe

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 499
  • Country: pk
    • View Profile
  • Device: iPhone 2G
  • My Computer: Windows
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #175 on: November 20, 2011, 07:46:17 AM »
I was looking around and found this: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.169108049778195.32454.169064603115873&type=3
There are pictures of removed features, like volume buttons for next track and free memory popups. What happened to them? We should add them back.

volume button needed activator which slows down device thats why it was removed
and free memory popups wwere found in circuitous..but now we use Darlo multitasking :D

just install WD5
Good:
vide and music sepreated.
new feel,ringtones
Configurator works
AH! reminders and newstand finally...newstand really works :D

Bad(bug):
configurator really dont delete daemons cause when i go see launchdaemons they r still there :(
where is videomover,Retina pics remover and language remover? and that font,rintone private folder script it help alot to get performance :(
not that fast a little sluggish,in speed i think 4.4.1 was better but thats me(im still staying on wd5 :P)

improvements:
cant really think of one,really wanted rounded toggles but i think they been worked on.

can some show me complete guide to icloud how to work with and what it does??  ::)

for those who have problem with folders,multitasking not working after restore,try downloading mobile substrate from cydia and reboot :D
 
« Last Edit: November 20, 2011, 08:06:16 AM by Meo »
WP8 Nokia Lumia 620, Whited00r6 iPhone 2G, Windows 7 User, FCBarcelona Fan

Offline realblack7

  • Omniscient and stuff...
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 650
  • Country: de
  • Human Instrumentality
    • View Profile
    • realblack7's Repo
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #176 on: November 20, 2011, 10:38:10 AM »
why do people always free their RAM?
do you even know how the RAM management on iOS works?

Apps that are closed to not free the RAM right? The OS keeps the data in memory in a disabled state, so when the Application starts again it does not need to load everything back to the RAM.
If you start a huge, RAM-eating app the is freed automatically, so the new app 'fits'
Creator of RealBackup: Last Updated Post | Creator of iCloud for WD Info Page | iPhone 3GS
My Repo: cydia.realblack7.bplaced.net

Offline imoe

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 499
  • Country: pk
    • View Profile
  • Device: iPhone 2G
  • My Computer: Windows
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #177 on: November 20, 2011, 01:55:50 PM »
well thats first time i heard that :-[

n believe me buddy i have performance when deleted this stuff and not deleting it too  ::)

EDIT: more RAM means u can also multitask more :P
« Last Edit: November 20, 2011, 02:03:08 PM by Meo »
WP8 Nokia Lumia 620, Whited00r6 iPhone 2G, Windows 7 User, FCBarcelona Fan

Offline iteek™

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 395
    • View Profile
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #178 on: November 21, 2011, 11:21:30 AM »
to be honest whited00r 5 is damn slow on my iphone 2G...i think matt shud stop now for 2g and work for 3gs instead :(

Offline JusTiz

  • Herobrine
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1075
  • Country: kr
  • Twitter: @JusTiz_WD
    • View Profile
  • Device: iPod Touch 1G
Re: Whited00r OS5 BUG REPORTS
« Reply #179 on: November 21, 2011, 11:46:04 AM »
to be honest whited00r 5 is damn slow on my iphone 2G...i think matt shud stop now for 2g and work for 3gs instead :(
to be honest whited00r 5 is damn fast on my iPod touch 1G...i think matt shud work more now for 1g and not  work for 3gs instead :)


[size=7.5pt]Follow me @ Twitter[/size]