Author Topic: Youtube videos not playing  (Read 2751 times)

Offline ohmsree

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 6
  • whited00r.com
    • View Profile
Youtube videos not playing
« on: November 09, 2011, 12:21:53 PM »
im not able to play any youtube videos either through safari, or youtube app. i tried using the bookmark for the flash vdeo player enabler thingy, also tried using the oplayer method.. still no hope..... my internet connection uses proxy.. is it because of that?

Offline applepie

  • Redd00r Developer
  • Developer
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1487
  • Country: 00
  • Dormant Beast
    • View Profile
  • Device: iPod Touch 2G
  • My Computer: Mac
Re: Youtube videos not playing
« Reply #1 on: November 09, 2011, 05:13:05 PM »
Did you try using another wifi network?
Did you restore from backup?

Offline banana

  • Banana
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 2432
  • Country: kp
  • Banana
    • View Profile
    • FinkMac's Blog!
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Mac
Re: Youtube videos not playing
« Reply #2 on: November 09, 2011, 05:53:49 PM »
im not able to play any youtube videos either through safari, or youtube app. i tried using the bookmark for the flash vdeo player enabler thingy, also tried using the oplayer method.. still no hope..... my internet connection uses proxy.. is it because of that?

I have never had good experiences using proxies… try another one…
Banana

Offline ohmsree

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 6
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Youtube videos not playing
« Reply #3 on: November 10, 2011, 05:47:07 AM »
Did you try using another wifi network?
Did you restore from backup?

Yes but with ones that have proxy, and no, i didnt restore from backup..

Offline applepie

  • Redd00r Developer
  • Developer
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1487
  • Country: 00
  • Dormant Beast
    • View Profile
  • Device: iPod Touch 2G
  • My Computer: Mac
Re: Youtube videos not playing
« Reply #4 on: November 10, 2011, 04:00:06 PM »
Maybe one without proxy? Have you tried the YouTube web app as opposed to the built in app?

Offline ohmsree

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 6
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Youtube videos not playing
« Reply #5 on: November 11, 2011, 06:02:22 AM »
Maybe one without proxy? Have you tried the YouTube web app as opposed to the built in app?

by bookmarking through safari? yeah.. still nothing.. i ll try through a connection without a proxy then...

Offline iteek™

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 395
    • View Profile
Re: Youtube videos not playing
« Reply #6 on: November 11, 2011, 06:45:05 AM »
tera iphone 2g hai kya...??

Offline ohmsree

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 6
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Youtube videos not playing
« Reply #7 on: November 11, 2011, 12:43:03 PM »
tera iphone 2g hai kya...??
nahi.. ipod touch 2g..

Offline ohmsree

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 6
  • whited00r.com
    • View Profile
Re: Youtube videos not playing
« Reply #8 on: November 27, 2011, 12:18:39 PM »
yyep.. it is the problem with the proxy. tried in a network without the proxy. working perfectly!!! :)