Author Topic: NEW repo location  (Read 34347 times)

Offline Phillip

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 479
  • Country: ca
  • Boss
    • View Profile
  • Device: Does Not Own iDevice ARMv6
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #15 on: February 09, 2012, 02:25:31 AM »
You can add it at d00rnetwork.com/repo
It isnt up yet but should be available some time today...

Thanks
Still not working. :( When will the repo be up again?!
we dont even own that domain yet :P so itll probably be a while.

matt etxted me and told me that he would give me FTP so idk. we must own it lol

Offline IGamer77z7

  • Zen
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 422
  • Country: us
  • Robotics and iOS
    • View Profile
  • Device: iPhone 2G
Re: NEW repo location
« Reply #16 on: February 10, 2012, 02:36:52 AM »
I need the whoted00r repo take your time make it a good repo!  ;)
Think Different
Zen is the way

Offline yasinahmed

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #17 on: February 15, 2012, 10:23:12 AM »

Offline PrisoneR

  • Risk of Hatred
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 999
  • Country: mv
  • ^ thats me -_-
    • View Profile
    • whited00r
  • Device: Does Not Own iDevice ARMv6
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #18 on: February 15, 2012, 11:38:17 AM »

Offline iShubham

  • Just a Helper :)
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 838
  • Country: in
  • Find me.
    • View Profile
    • iTooleTech
  • Device: iPod Touch 2G
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #19 on: February 15, 2012, 12:12:23 PM »
Boys,new repo is at http://www.repod00r.com/

The Whited00r Team needs to buy iPods 1G/2G & iPhones 2G/3G for testing WD 6.1 Beta, Apps & Features. We need your help to keep WD Free.

Offline mandeephbk

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #20 on: February 15, 2012, 06:08:11 PM »
Boys,new repo is at http://www.repod00r.com/

Its not working :(
Screenshots don't come up!
Can you tell the repo here please?
« Last Edit: February 15, 2012, 06:11:58 PM by mandeephbk »

Offline PrisoneR

  • Risk of Hatred
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 999
  • Country: mv
  • ^ thats me -_-
    • View Profile
    • whited00r
  • Device: Does Not Own iDevice ARMv6
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #21 on: February 15, 2012, 09:24:33 PM »
lol add http://www.repod00r.com/ via cydia ;)

Offline CoolBreeze

  • Need GFX? I might be able to help.
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 2577
  • Country: 00
  • Here since 2010
    • View Profile
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #22 on: February 15, 2012, 09:40:33 PM »
no its not that, the repo address is

http://www.repod00r.com/repo

if you dont add the www. it wont work, if you dont add the /repo it wont work.

Offline s.scharmach

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #23 on: February 15, 2012, 09:48:04 PM »
Quote
no its not that, the repo address is

http://www.repod00r.com/repo

Thank you Guys, it works properbly on my 2g 8GB with Cydia. Good Work ;-)

Offline bigbull

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 26
  • whited00r 5.1
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #24 on: February 16, 2012, 08:45:08 PM »
got it on my cydia
going to wait for redd00r too

Offline Phillip

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 479
  • Country: ca
  • Boss
    • View Profile
  • Device: Does Not Own iDevice ARMv6
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #25 on: February 24, 2012, 10:44:35 PM »
its just www.repod00r.com no /repo

Offline WoodySe7en

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #26 on: February 26, 2012, 11:23:21 AM »
Help please.
After I add the repo,





Is it because the repo is just not working or is there a problem with my iDevice?

Offline sbz

  • Just looking around.
  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #27 on: February 26, 2012, 11:48:29 AM »
You could try going to 'Changes' and hit 'Refresh', then let it reload
~sbz

Offline WoodySe7en

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: NEW repo location
« Reply #28 on: February 26, 2012, 12:44:55 PM »
I've tried that but still, nothing happens.  :'(

Offline gee

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • Country: lv
  • iPhone2 - WD6
    • View Profile
  • Device: iPhone 2G
  • My Computer: Windows
Re: NEW repo location
« Reply #29 on: February 26, 2012, 12:52:38 PM »
delit old repo and add new www.repod00r.com