Author Topic: LogoMii GUI  (Read 14162 times)

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #15 on: May 12, 2012, 04:00:07 PM »
Ok, this might or might not work.  Try it out.   If it doesn't, I can't really help :/  if you have the original installed, back up the /usr/bin/DevFB to /var/mobile.  Uninstall the logomii, then install mine.  If it doesn't work, copy the /var/mobile/DevFB to /usr/bin again.  (overwrite the one already there.).

http://www.whited00r.com/forum/index.php?topic=5750.0


So this is what i tried, i dropped the file into var/root/media/cydia/autoinstall

I'll try it again putting it into var/mobile like super_hussain suggests.

(*off-topic* I did use the image button to try and upload the pic, but it just gave me a blue square with a question mark inside for the pic instead. like it couldnt process it or something. maybe its Safari...)

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: LogoMii
« Reply #16 on: May 12, 2012, 05:24:05 PM »
did you reboot after doing it?   The autoinstall only does it on reboot...

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #17 on: May 12, 2012, 05:35:50 PM »
not the first time, but i tried the command again and that was after a reboot. i think i need to start the process over again from scratch, make sure ive done everything as instructed. no time now as i have to go to work, but i'll hopefully be able to do it tonight.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: LogoMii
« Reply #18 on: May 12, 2012, 05:56:35 PM »
alright :) I hope it works :)

Offline realblack7

  • Omniscient and stuff...
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 650
  • Country: de
  • Human Instrumentality
    • View Profile
    • realblack7's Repo
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: LogoMii
« Reply #19 on: May 12, 2012, 08:48:17 PM »
offtopic :who deleted the posts? is this kind of censorship?
Creator of RealBackup: Last Updated Post | Creator of iCloud for WD Info Page | iPhone 3GS
My Repo: cydia.realblack7.bplaced.net

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: LogoMii
« Reply #20 on: May 13, 2012, 01:56:29 AM »
This Works perfect on my iphone 4s... i tested this on ios 5.0.1 the only thing was i needed to download a iOS5 Patch for bootlogos.

Patch?   So it works on iOS5 but not on 3.x?  :o  odd...

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #21 on: May 14, 2012, 05:48:21 PM »
I tried it again from scratch, but i got the exact same error screen in terminal as i posted earlier. The orginal logomii that was on the repod00r.com repo is now gone. Maybe updated they repo and removed it? So anyways i just tried it with your deb. I made sure to try it after i did two reboots, and i tried moving the DevFB file over to usr/bin like you said, and did a respring after that.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: LogoMii
« Reply #22 on: May 14, 2012, 06:21:42 PM »
The command not found error?  :o   that's weird...  if you placed it in /var/mobile via ssh, (like, using iexplorer, ispirit, winscp, or whatever the mac alternatives are), and then in terminal, as root
*su* - return
*alpine* -or whatever your root password is. default is alpine. tap return.
*dpkg -i Logostuff.deb* - return
then as root as well, run
*logomii* - return.

then just put in the number for the boot logo you want to enable.  Thinking about it I forget to do the normal bootlogo :P I will fix that soon :P and maybe your problem if it keeps showing up.  I was unable to get the actual DevFB to work for me, and even contacted the maker of it and he didn't know why it wasn't working for me...  so I don't know if this will ever work.  But apparently it works on 5.0.1 ;) but it used to work on 3.x... :(

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #23 on: May 14, 2012, 08:59:36 PM »
oh i'll try ur instructions. i typed logomii, not logostuff

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: LogoMii
« Reply #24 on: May 14, 2012, 09:01:45 PM »
Sorry I didn't post before but it works perfectly on iOS 4!!! I encourage users who love to customize their device to try this. I love it!

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #25 on: May 14, 2012, 09:26:00 PM »
ok sweet, now i'm getting somewhere. here is what i got:



It did say permission denied though... and it didnt change the bootlogo. I'm gonna download some other bootlogos and see if it works.

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: LogoMii
« Reply #26 on: May 14, 2012, 10:27:46 PM »
Ok that means that Logomii is installed. Now what you have to do is download a bootlogo from cydia. The one I have is Mac OS X Bootlogo. Once you have installed that, go into terminal and type in...
Code: [Select]
su
alpine [or whatever your password is]
logomii
1 [according to the amount of bootlogos you have and which number it is on the screen]

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #27 on: May 14, 2012, 10:40:31 PM »
I installed a couple of bootlogos including the Mac OS X bootlogo you mentioned above. I press the number of the bootlogo and hit return.  i turn off and turn back on my phone, nothing changes.

I think it may have something to do with it saying "Line 58: usr/bin/devfb: permission denied" ?

Offline deaduck3

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 59
  • www.whited00r.com
    • View Profile
Re: LogoMii
« Reply #28 on: May 14, 2012, 10:42:00 PM »
by the way i am on an iphone 3g running 3.1.3 (technically whited00r 5.1) if that helps.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: LogoMii
« Reply #29 on: May 15, 2012, 12:22:10 PM »
You don't press the number of boot logos you have,  you press the number that is to the boot logo you want to use ;) and yeah,  DevFB should be not permission denied :(
Run as root in terminal :
*chmod 777 /usr/bin/DevFB*
It is case sensitive btw ;)
I hope that works :)
Also,  glad to know it works on 4.x :D