Author Topic: BootSound  (Read 14925 times)

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: BootSound
« Reply #60 on: November 30, 2014, 07:37:31 AM »
M A S S I V E - P R O B L E M !!!

Last night I did something wrong ...
I had a few days before your app "BootSound" deleted with CyDelete and thought it was completely gone.
Last night I opened cydia again after some time and found that residues from BootSound were left by, because it was an update tentatively proposed (but with a "-").
So, I tried to delete BootSound with Cydia.
There was a warning that there could be problems if packages are removed, but I accepted ...
Subsequently, cydia reported three software updates:
cydiasubstrate, winterboard and one more thing (I do not remember it ...).
The update broke off and the phone is not normal since then!
It jumped back to the lockscreen, but "frozen" and without background. After a few seconds, auto restart, but after what felt like 15 minutes the same result.
I can only boot in safe mode (ON / OFF + Volume up), but I do not have a telephone network. Internet is only at home via WIFI. Some apps work, but iFile does not go ...

Please HELP !!!

I want to get along as possible without restore ... !!! :-\

I don't know if boot sound could ever be safely uninstalled from Cydelete, not sure how the removal scripts are handled for something like that.  Doing that may have messed up the second removal attempt because it didn't do it right the first time around.  That being said, the support for this is next to nothing, and I am going to take all the packages down in my repo soon enough anyway. :( (I get to play with whited00r for "fun" now ;) )

As for the safemode issue, it may be the latest substrate that broke that. Seems some people are having non-responsive safemode issues according to this thread:
Input not working in Safemode on WD7.1


Offline bommi75

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 112
  • Country: de
  • Whited00r 7 iPhone User
    • View Profile
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: BootSound
« Reply #61 on: November 30, 2014, 01:05:11 PM »
Well... Installing winterboard again did not fix it...
Can you name anorher Essentials?

Offline iTechy21

  • Bashing the shell
  • Global Moderator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1675
  • Country: gb
  • Well errr... Stuff :3
    • View Profile
    • My Blog
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: BootSound
« Reply #62 on: November 30, 2014, 07:06:45 PM »
Well... Installing winterboard again did not fix it...
Can you name anorher Essentials?
I would suggest a restore back to stock whited00r then :/
Follow me on twitter! | Subscribe to my YouTube Channel! | Follow my blog!
Please Read all the stickies if you're new. And follow the rules, please :)

Offline iPH0NE_3GS

  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 720
  • Country: us
  • 3GS BABY !
    • View Profile
  • Device: iPhone 2G
  • My Computer: Mac
BootSound
« Reply #63 on: November 30, 2014, 10:27:02 PM »
Well... Installing winterboard again did not fix it...
Can you name anorher Essentials?
I don't recommend installing winterb0ard
Check out My "iOS 11 Theme For WD 7.1 " to make your WD 7.1 device look and Feel like iOS 11 !!

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: BootSound
« Reply #64 on: December 01, 2014, 07:09:16 AM »
Well... Installing winterboard again did not fix it...
Can you name anorher Essentials?

The safemode being frozen can't be fixed until it is updated again to fix the issue it currently has on 3.1.3 (think that is what it has an issue with, not just whited00r).  If it keeps booting to safemode that is not normal though. :(

Offline bommi75

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 112
  • Country: de
  • Whited00r 7 iPhone User
    • View Profile
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: BootSound
« Reply #65 on: December 01, 2014, 07:48:24 AM »
@Bruan
Quote
(...)until it is updated again(...)
How to update ?
Im planning to restore tonight - but if I dont have to, I wont ;-)

Ive seen the link "Input not working in Safemode on WD7.1", but iFile does not work on my device at the present...!!!
Is there a way to do it with iTools?

« Last Edit: December 01, 2014, 07:55:33 AM by bommi75 »

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: BootSound
« Reply #66 on: December 04, 2014, 07:21:35 AM »
@BruanHow to update ?
Im planning to restore tonight - but if I dont have to, I wont ;-)

Ive seen the link "Input not working in Safemode on WD7.1", but iFile does not work on my device at the present...!!!
Is there a way to do it with iTools?

I don't know when the update for mobile substrate will be out that fixes the issue.  :(  (not maintained by us at all)

You can do anything you need to via iFile or iTools in most cases :)