Author Topic: Regenerate 0.4  (Read 43597 times)

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #15 on: July 12, 2012, 09:27:05 PM »
Oh, then it isn't Regenerate. It is Ch40s-Utilities. Is it enabled in Ch40s-Utilities -> Ch40s-Launcher? Enabled should be "on"...  O.o

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #16 on: July 12, 2012, 09:42:40 PM »
It was at on... After reinstalling it, it asked for root access, but still nothing happened.
EDIT: also no button works on either Ch40s or Regenerate.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #17 on: July 12, 2012, 09:44:17 PM »
when you selected a theme? yeah, I know this is annoying, but that's a bug in ch40s-utilities. I think you need to close out of the app once again, quit it out of multitasking, and then reopen it (choose a different theme I think :/ sorry).  Then from then on out it should work fine :)

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #18 on: July 12, 2012, 09:47:08 PM »
OMG now Cydia doesn't even work... "problem parsing dependency depends" GAHHHHH!!

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #19 on: July 12, 2012, 09:48:51 PM »
What? O.o that's weird... did you have winterboard installed before?  and then install the winterboard faker?

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #20 on: July 12, 2012, 09:51:48 PM »
What? O.o that's weird... did you have winterboard installed before?  and then install the winterboard faker?
I didn't have Winterboard before... I fixed the Cydia problem though :)
I'm going to try once again. Hopefully this time it will work because I deleted then installed, not reinstall.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #21 on: July 12, 2012, 09:56:23 PM »
if it doesnt run the first time even if it asks for root access (after selecting a theme), try quitting the app.  wait for about minute before giving up ;)

Offline banana

  • Banana
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 2432
  • Country: kp
  • Banana
    • View Profile
    • FinkMac's Blog!
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Mac
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #22 on: July 12, 2012, 11:38:23 PM »
Still on the same line... Also i just made the enter screen. Tell me if you want me to change anything...

That's a JPEG...
Banana

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #23 on: July 12, 2012, 11:40:25 PM »
Still on the same line... Also i just made the enter screen. Tell me if you want me to change anything...

That's a JPEG...

that's easy enough to change ;)

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #24 on: July 13, 2012, 02:28:00 AM »
LOL sorry I was in a rush xD
It still doesn't work. I got another theme and that also doesn't work. None of the buttons for Ch40s-Utilities work at all so that's the problem. Even after I uninstall it, it still doesn't ask me for root access.

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #25 on: July 13, 2012, 02:29:21 AM »
Yeah, I don't know what is wrong, but it seems like your Ch40s-Utilities instillation failed :/  that's better than Regenerate being broken though ;)

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #26 on: July 13, 2012, 02:51:12 AM »
LOL sorry I was in a rush xD
It still doesn't work. I got another theme and that also doesn't work. None of the buttons for Ch40s-Utilities work at all so that's the problem. Even after I uninstall it, it still doesn't ask me for root access.

Hey, could I ask you to make maybe a little higher resolution loading screen? It looks a little pixilated :/ even on the device. (I know it's low res ;) ).  and then an icon maybe? :)  and push it down a little bit. The status bar is in the way for part of it.

You don't need to ;) But I would be really thankful if you did :)

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #27 on: July 13, 2012, 03:02:17 AM »
Ok No problem :)
It's a good think I didn't close photoshop xD

Offline Bruan

  • Feature Developer
  • Administrator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 13082
  • Country: 00
  • Methuselah
    • View Profile
    • Bruan_WD Twitter
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Linux
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #28 on: July 13, 2012, 03:03:31 AM »
thank you :D

you might want to uninstall Ch40s-Utilities and then reinstall it ;)

Offline Super_Hussain

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 344
  • Country: ca
  • iPwned my iPhwn!!
    • View Profile
    • Bl4ck0ut
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Regenerate Alpha 1
« Reply #29 on: July 13, 2012, 03:05:22 AM »
thank you :D

you might want to uninstall Ch40s-Utilities and then reinstall it ;)
I actually did that like thrice xD