Author Topic: Whited00r: всичко, което трябва да знаете  (Read 3121 times)

Offline ilovemikey

 • Moderator
 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 161
 • Country: bg
 • I ♥ Mikey
  • View Profile
 • Device: iPod Touch 2G
 • My Computer: Windows
 • Събфорумът Whited00r България вече е факт! Добре дошли :) Тази тема все още е в конструкция. Това значи, че информацията в нея е непълна. Моля, ако имате спешни въпроси обърнете се към мен на имейл адреса [email protected] или задавайте своите въпроси в английската част на форума. Благодаря ви предварително.

Whited00r 6:
Всичко, което трябва да знаете

 • Важно: Препоръчително е да направите резервно копие на важни данни и файлове, преди да инсталирате Whited00r. По-долу има информация за това как да го направите.

Щом четете това, вероятно имате някакъв проблем или сте нов потребител, който иска да се запознае с функциите на Whited00r. Моля, прочетете внимателно тази тема, тъй като тя съдържа всички най-важни неща, които трябва да знаете за Whited00r, както и отговори на най-често срещаните въпроси.
 
Какви са главните предимства на Whited00r 6?

Whited00r е напълно безплатен, jailbreak-нат и отключен и чрез него имате достъп до стотици приложения, съвместими с вашето устройство, които можете да изтеглите директно от вашият iPod Touch или iPhone само с едно докосване.
Можете да видите официалното видео тук, или да прочетете повече за функциите на Whited00r тук. 
Кои модели iPod Touch и iPhone са поддържани от whited00r?

Whited00r може да бъде инсталиран на всички Apple устройства, поддържащи ARMv6 CPU. Това са iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch 1G, iPod Touch 2G*
*Whited00r може да бъде инсталиран на iPod Touch 2G, чиито моделен номер започва с буквите MB.  Ако вашият iPod Touch има моделен номер, който започва с MC ( познати още като iPod Touch 3G 8GB ) или PC ( тези модели имат гравирано послание на гърба ), то препоръчваме ви да инсталирате Redd00r, тъй като на тези устройства не може да бъде инсталиран Whited00r.
 
Как да открия моделния номер на моя iPod Touch 2G?
Чрез устройството влезте в Settings > General > About. Срещу графата Model ще видите номера на модела. Номера на модела също така можете да откриете гравиран на гърба на устройството.
Какво представлява Redd00r?
( очаквайте скоро )


 
 

Как да изтегля и инсталирам Whited00r 6?

За да изтеглите Whited00r, отидете на началната страница на Whited00r и изберете своето устройство от горното меню, след което изтеглете zip архива, който съдържа .ipsw файла за инсталация. Очаквайте съвсем скоро подробни инструкции на български за инсталация на Whited00r.

 


Какво трябва да направя преди да инсталирам Whited00r?

Не е задължително, но е препоръчително  преди първата ви инсталация на Whited00r да направите резервно копие на някои важни данни. Повече информация за това очаквайте скоро.Приложения, App Store, Cydia и AppTimeMachine

Все повече и повече приложения изискват по-нова версия на iOS, която не може да бъде инсталирана на по-старите устройства. Whited00r реши този проблем завинаги с AppTimeMachine - Специален App Store, от който можете с висока скорост и напълно безплатно да изтеглите над 500 приложения, напълно съвместими с вашето устройство. Можете да помогнете на Whited00r като качите своите приложения в AppTimeMachine. Така те ще бъдат съхранени и достъпни до всички потребители на Whited00r по целия свят.

Как да кача приложения в AppTimeMachine?
Влезте в сайта на AppTimeMachine. Кликнете на линка " SUBMIT AN APPLICATION " горе в ляво. След това поставете линка към официалната страница на iTunes на приложението, което искате да качите (можете да намерите страницата в iTunes, като напишете името на приложението в Google). След това качете .ipa файлът. Важно е файлът да е crack-нат! ( Очаквайте скоро инструкции как да приготвим приложенията си за качване в AppTimeMachine )

Други начини за намиране на приложения за iOS 3 чрез Google
(Очаквайте скоро)
« Last Edit: May 05, 2013, 08:09:39 AM by ilovemikey »