Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - avijit.das08

Pages: [1]
1
Changing the cable did the work. Thanks for your suggestion.

3
I went to a trip where I could not charge my 3G, so the battery ran out & the cell switched off. At this point if I pressed the power button, a battery with a very small amount of red on the left side of the battery would flash and underneath the battery would be 2 symbols which read in symbols; charger plug > electricity.
Then I plugged it into my computer for a few hours, but it hadn't charged at all and wouldn't even turn on. I tried doing a hard reset and it would keep going back to the battery screen.
So I thought maybe it needed a wall charger to charge it when it was this low. Plugged it in for a couple hours and nothing.
When it's plugged in, the screen stays illuminated showing the battery and the electricity symbol below. If I take it off the charger it shows the plug symbol > electricity symbol like before.
At this point I don't know what to do. Please help me.

4
 Thanks for your reply.

5
Previously I have Whited00r 7 installed on my iPhone 3G, where I have App Market in which I can access Cydia, AppStore & AppTimeMachine. Some days back I installed Whited00r 7.1 where App Market is missing. I have separate icons of AppStore & Cydia. Which I can access. But there is no AppTimeMachine. I installed Whited00r 7.1 again & again but no positive result. Please Help me.

Edit by Bruan to provide more keywords in the title :)

6
I have iphone 3G IOS 4.2.1 baseband 6.15.00. PC operating system windows 7 64 Bit. Followed all the steps to downgrade my baseband to 5.13.04 by redsnow. I used redsn0w 0.9.14b2. but end of the step my BB is blank. I also used all other versions. but end of the steps my BB stays to 6.15.00. Please somebody help me.....

Pages: [1]