Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hiddeishier3

Pages: [1] 2 3 4
1
@[email protected]

Hi! This message wasn't actually ment to be a reply to his forum post, but more of a personal message. I tried to send him a PM, but it didn't work. If you'd read my message carefully you might notice this, but of course the forum should be in english and my apologies for not completely writing my message in English. So it didn't seem necessary because op and I speak the same language and the message was actually meant for him. Hope this helps clear things up.

2
Hey!

Looking at your user account I understand that you're Dutch, so the rest of my message will be in Dutch. If you don't understand it I could resend the message in English ;)

Verdergaand in het Nederlands :p Ik begrijp uit je forum-post dat je bezig bent met een vergelijkbaar project als Whited00r en dat je nog op zoek bent naar nieuwe teamleden. Hierbij laat ik weten dat ik je graag wil helpen. Ik maak al geruime tijd deel uit van het Whited00r team en merk dat het project enigzins is vastgelopen. De gedachte dat er meer mensen op de wereld zijn die hun kennis willen gebruiken om oudere devices bruikbaar te maken spreekt mij erg aan. Helaas ben ik niet in staat om te coderen  (ik zit meer in de web development kant), hoewel ik hier graag meer over zou willen leren. Op het gebied van Designing, moderating, organisatie en marketing kan ik gelukkig wel wat betekenen.

Graag hoor ik iets.
Mvg.
Hidde Z.

3
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Hoe installeer ik apps met Cydia?
« on: August 01, 2014, 03:12:56 PM »
Het installeren van apps met Whited00r is zeer gemakkelijk. Ik zal hieronder een stappenplan maken. Dit stappenplan ga ik er van uit dat je de nieuwste versie van Whited00r draait. Laat me maar weten of het goed is verlopen of dat je ergens problemen hebt. Ik ben sinds kort ook bezig met het maken van WHited00r tutorial video's, dus mocht het niet lukken met deze stappen, dan stuur ik je de link naar het filmpje wel in een PM.

Hoe installeer ik apps met Whited00r:
1. Ga naar het home-screen van de iPhone
2. Tik op het app store logo op het home-screen
3. Je zult een lijst met app-categorieŽn te zien krijgen.
4. Tik op een van deze categorieŽn en tik op de app die u wilt installeren
5. Er zal een pop-up venster verschijnen die vraagt of je de app echt wilt installeren.
6. Bevestig de installatie en het downloaden van de app zal starten. SLUIT DE APP NIET AF!!!
7. Wacht tot het afronden van de download, de installatie zal nu starten SLUIT DE APP NIET AF!!!
8. Wacht na de installatie van de app ongeveer 5 seconden voor het terugkeren naar het home-screen. Hier zal nu de pas geÔnstalleerde app staan.

4
Ondersteuning in het Nederlands / Re: iphone 3g
« on: July 15, 2014, 04:39:55 PM »
Hartelijk welkom op het Whited00r forum!
Leuk om te zien dat ook onze zuiderburen gebruik maken van dit forum  ;) (grapje)

Ik zal het vooral willen hebben over het installeren van apps vanuit cydia, omdat applicaties installeren via terminal zeer ongebruikelijk is op iOS (het is wel mogelijk, maar niet aan te raden tenzij je een die-hard linux fan bent). Maar voor dat ik daarmee begin wil ik graag weten wat je bedoeld als je het woord "apps" gebruikt. Heb je het hier over applicaties zoals Facebook, twitter en games zoals angry birds of bedoel je hier programma's die het systeem volledig kunnen aanpassen mee? In de Cydia "store" zijn namelijk grotendeels applicaties van de laatste soort te vinden (zogeheten 'tweaks'). Voor het installeren van spelletjes en andere apps heeft whited00r de speciaal door ons ontwikkelde AppTimeMachine (ATM) waar je allerlei spelletjes en apps kunt vinden.

Groeten uit Nederland!
Hidde Z.

5
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 20, 2014, 05:22:40 PM »
Nee... Dat is juist goed. Vaak zetten mensen hun iPhone namelijk terug van een back up.
Trouwens, ik heb het laatst ook zelf geprobeerd met een simkaart waar een code op zit, en zodra je de error krijgt druk je op ok. Dan ontgrendel je de iPhone en krijg je weer een pop-up dat de simkaart gelockt is. Ontgrendel de simkaart met je code (vaak 0000) en zodra je de melding krijgt dat je simkaart geactiveerd is, druk je op de bovenste balk als je op het home scherm bent. Daarna krijg je weer de zelfde code of je je springboard wil herstarten, tik nu op restart, en als het goed is heb je een werkende simkaart en een werkend springboard.

6
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 20, 2014, 04:54:25 PM »
Zet je de iPhone na het herstellen weer terug vanaf een back-up of stel je de iPhone in als nieuw apparaat?

7
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 17, 2014, 07:52:54 PM »
Is het nog gelukt?

8
Ah, so you jailbroke the iPhone after having installed WD7??? WD7 is all ready jailbroken...

9
Which cydia apps do you have installed? Cydia installs additional software to make the apps able to run. Some of these programs may interfere with the Whited00r tweaks.

10
Hmm, have you tried a forced reboot by pressing the power and home button of your device till you see the apple logo? And do you have any Cydia tweak installed?

11
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 16, 2014, 02:42:59 PM »
Nee, ik denk dat het firmware bestand wel klopt

12
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 16, 2014, 02:39:08 PM »
Ik denk dat het inderdaad verstandig is om het nog eens te proberen. Misschien is er iets verkeerd gegaan tijdens de installatie. Anders heeft het denk ik iets te maken met je provider...

13
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 16, 2014, 02:25:47 PM »
 ??? En welke provider heb je? Misschien kan het daar ook nog iets mee te maken hebben

14
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Springboard Crash
« on: March 16, 2014, 02:18:14 PM »
En heb je na het installeren van de Whited00r firmware de iPhone meerdere keren aan en uit gedaan?

15
Ondersteuning in het Nederlands / Re: Soundboard fail
« on: March 16, 2014, 01:52:29 PM »
Ik denk dat het gaat om een Springboard crash, deze zijn vaak onschuldig maar wel vervelend. Het probleem dat je omschrijft doet me sterk denken aan een verkeerd gekozen Whited00r firmware. Weet je zeker dat je de normale firmware hebt gedownload en niet de unlocker?

Pages: [1] 2 3 4