Whited00r Forum

Support - Whited00r Custom iOS for iPhone 2G, 3G & iPod Touch 1G & 2G => Hardware Problems - iPhone 2G, iPhone 3G or iPod Touch 1G & iPod Touch 2G => Topic started by: Sir Roven on June 20, 2014, 06:36:05 PM

Title: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Sir Roven on June 20, 2014, 06:36:05 PM
Hi whitedoorian users i have some problem with my sound on my iphone 3G wd7.1 the sound not work  when i click to play but i move the cursor to 2:35 min or other minutes of music and the sound play but crash sometimes and stop and now only work with phones.

anyone ?

Edit by Bruan to provide more keywords in the title :)
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Bruan on June 21, 2014, 06:15:01 AM
Hopefully I can help you out, but I do have some questions that would be helpful if you could answer please, so that I can better understand the circumstances around the crashes :)


1. When you restored to whited00r, did you set up as a new device, or restore from a backup in iTunes?

2. How did you sync the music to the device, via iTunes (on device, or via computer), or a third party method like iTools or iFunBox?

3. When you say it crashes when it plays the sound, does it crash right away, and does it just crash the music app, or the device to safemode?

4. Is this the stock music app, or a third party one you are using that doesn't work?

5. Does this occur for videos as well, like on youtube or ones synced to the device?

Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Sir Roven on June 21, 2014, 05:29:17 PM
1) yes i set new device
2) via itools
3) just play and sound not boot
4) stock music app
5) to all youtube is same

:S
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Bruan on June 22, 2014, 05:50:30 AM
Have you installed anything extra from Cydia, or done any file system modifications?

Quote
and now only work with phones.

Does this mean the music only plays through the headphones? (and does so without crashing?)
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: [email protected] on June 22, 2014, 08:27:57 AM
so even i have a question did you update your itunes and synced or backuped your iphone because even i faced the same problem my songs name were all jumbled (ex- sone name More but it was under A) so itools dosent suppot the new itunes (i tred to update itools but it didnt work)
so try updating the music from itunes only it will shorly work  :D
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Bruan on June 22, 2014, 11:19:16 PM
so even i have a question did you update your itunes and synced or backuped your iphone because even i faced the same problem my songs name were all jumbled (ex- sone name More but it was under A) so itools dosent suppot the new itunes (i tred to update itools but it didnt work)
so try updating the music from itunes only it will shorly work  :D

I did not know that!  Even grabbing the latest iTools from the official site does not work?
iTools Download (http://itools.cn/multi_lang_pc_download.htm)
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Sir Roven on June 23, 2014, 09:13:21 PM
Have you installed anything extra from Cydia, or done any file system modifications?

Does this mean the music only plays through the headphones? (and does so without crashing?)

Yes doesnt crah with headphones
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Sir Roven on June 23, 2014, 09:22:18 PM
Go test new itools
Title: Re: Sound does not work on WD7.1 iPhone 3G - Crashes and not playing issues
Post by: Bruan on June 24, 2014, 06:02:59 AM
Yes doesnt crah with headphones

That is very *very* odd.  It almost sounds as if something is broken hardware wise.

Does sound play properly when in safemode? You can enter it by running the following command in terminal:
Code: [Select]
killall -SEGV SpringBoard