Whited00r Forum

Development - iOS Custom Firmware => Redd00r Project - Works on iOS 4.1 or iOS 4.2.1 Firmwares! => Topic started by: iPH0NE_3GS on April 26, 2015, 03:09:47 PM

Title: Cant in stall redd00r
Post by: iPH0NE_3GS on April 26, 2015, 03:09:47 PM
So I decided to restore me ipod and reinstall redd00r and i got this error like 15 times idk what else to do except to restore it again which Im doing now , it says it depends on "PreferenceLoader" and "CydiaSubstrate"

Completely irrelevant i just got an ipod 2G screen for my ipod so its not cracked any more


Just restored it and did it all over and im getting the same error. :(
Title: Re: Cant in stall redd00r
Post by: [email protected] on April 26, 2015, 06:30:31 PM
Before installing redd00r you'll have to refresh cydia and let it download the things it needs then after the reboot/respiring try installing redd00r if you get the error again try manually installing by searching them in cydia and installing them (which isn't required because after the refresh it would install everything it needs )
Title: Re: Cant in stall redd00r
Post by: iPH0NE_3GS on April 27, 2015, 11:46:29 PM

Before installing redd00r you'll have to refresh cydia and let it download the things it needs then after the reboot/respiring try installing redd00r if you get the error again try manually installing by searching them in cydia and installing them (which isn't required because after the refresh it would install everything it needs )
What repo did u use ?
Title: Re: Cant in stall redd00r
Post by: iPH0NE_3GS on April 28, 2015, 12:05:18 AM

Before installing redd00r you'll have to refresh cydia and let it download the things it needs then after the reboot/respiring try installing redd00r if you get the error again try manually installing by searching them in cydia and installing them (which isn't required because after the refresh it would install everything it needs )

I did this and got the same thing for the 3rd time
Title: Re: Cant in stall redd00r
Post by: [email protected] on April 30, 2015, 02:49:17 PM
Try doing it manually....