International > Ondersteuning in het Nederlands

Springboard Crash

(1/5) > >>

ArneDC:
Nadat ik Whited00r ge´nstalleerd had op mij Iphone 3G kreeg ik de melding dat hij in safety mode stond door een Soundboard fail en kwam ik in een loop terecht toen ik mijn simlock wilde activeren. Hoe los ik dit op? Ik heb intussen mijn Iphone al naar fabrieksinstellingen teruggezet.

Mod EDIT: Titel verduidelijkt

hiddeishier3:
Hey ArneDC, welkom op het Nederlandse Whited00r forum.
Zou je iets meer over je iPhone kunnen vertellen? Welke firmware draait ie nu, is ie factory unlocked en zijn er ooit reparaties aan verricht?

Ik heb deze error namelijk nog nooit eerder gezien en betwijfel of het aan de Whited00r firmware ligt.
Heb je na de installatie de iPhone wel twee keer gereset?

ArneDC:
Hij draait terug op ios 4.2.1 en hij is factory unlocked. Of er ooit reparaties aan geweest zijn kan ik niet zeker zeggen omdat ik hem 2de-hands gekocht heb, maar ik dacht van niet. Ik had de error ook al eens opgezocht en ik had ergens gelezen dat het aan 'Cydia' zou liggen. Maar ik ben eerlijk gezegd eerder in een leek in het Jailbreaken dus ik hoopte dat iemand het probleem hier misschien kende...

hiddeishier3:
Ik heb het probleem met wat andere Whited00r Teamleden besproken, en geen van allen hebben ze eerder van deze error melding gehoord. Ik heb nog wel een korte vraag over de simlock die je wel/niet hebt. In het eerste stukje tekst schrijf je namelijk dat je je wsimlock wilde activeren, wat bedoel je hier mee? Het moment dat je het noodoproep scherm ziet?

ArneDC:
Ik bedoel hiermee het moment dat je je iPhone opstart en dan krijg je de melding dat simlock actief is en dan kan je dit ontgrendelen met je pin-code. Als ik dit deed kreeg ik die error melding (al twijfel ik nu over of het weldegelijk 'soundboard' was) dat er iets niet werkte/gecrashed was. Dan had ik de optie om op restart te drukken (wat me dan in die loop bracht) of om gewoon op OK te drukken (wat er dus voor zorgde dat mijn sim-kaart niet actief was en ik dus niet kon smsen of bellen).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version