Author Topic: Problem with Theos  (Read 1132 times)

Offline [email protected]

  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 618
  • Country: in
  • Old is Smart!
    • View Profile
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Problem with Theos
« on: February 22, 2015, 06:37:16 AM »
Hi
I wanted to create some tweaks so i followed a guide http://iphonedevwiki.net/index.php/Theos/Setup so installed Theos,perl and all the other programs which depends on it but i am still getting an error if i start by typing
Code: [Select]
$THEOS/bin/nic.pl(error in  screenshot)
Please tell me what else should i install?


UPDATE: I just checked /var/theos/bin/nic.pl and that file is there i wounder why its saying like that ?? more info on screenshot (somewhat :P)
UPDATE2: On the second screenshot its /var I MADE A SPELLING MISTAKE!!!!
« Last Edit: February 22, 2015, 07:32:45 AM by [email protected] »
New Thinking New Possiblities.
Proud owner of the legendary iPhone 3G.
And Proud Owner of the best budget phone Xiaomi Redmi Note 3 and iPad 3

Offline iTechy21

  • Bashing the shell
  • Global Moderator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1675
  • Country: gb
  • Well errr... Stuff :3
    • View Profile
    • My Blog
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: Problem with Theos
« Reply #1 on: February 22, 2015, 10:38:26 AM »
So does it work after the fixed spelling mistake?
I think the interpreters path is slightly different but I'm not 100% sure on that...
Follow me on twitter! | Subscribe to my YouTube Channel! | Follow my blog!
Please Read all the stickies if you're new. And follow the rules, please :)

Offline [email protected]

  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 618
  • Country: in
  • Old is Smart!
    • View Profile
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Problem with Theos
« Reply #2 on: February 24, 2015, 06:24:51 PM »
So does it work after the fixed spelling mistake?
I think the interpreters path is slightly different but I'm not 100% sure on that...
ya I did that I got the same error
It's also the same path I checked out the file nic.pl through ifile and it has sone code in it (bash) so it's ligit


Is ios toolchain required ? I haven't installed that (Forgot :P)
New Thinking New Possiblities.
Proud owner of the legendary iPhone 3G.
And Proud Owner of the best budget phone Xiaomi Redmi Note 3 and iPad 3

Offline [email protected]

  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 618
  • Country: in
  • Old is Smart!
    • View Profile
  • Device: iPhone 3G
  • My Computer: Windows
Re: Problem with Theos
« Reply #3 on: March 15, 2015, 04:42:04 AM »
I read someware that I must install SDK on my device... I don't know how and where to download it and install it can you help me out??
New Thinking New Possiblities.
Proud owner of the legendary iPhone 3G.
And Proud Owner of the best budget phone Xiaomi Redmi Note 3 and iPad 3

Offline iTechy21

  • Bashing the shell
  • Global Moderator
  • SuperHero Member
  • *****
  • Posts: 1675
  • Country: gb
  • Well errr... Stuff :3
    • View Profile
    • My Blog
  • Device: iPod Touch 1G
  • My Computer: Windows
Re: Problem with Theos
« Reply #4 on: March 16, 2015, 12:39:30 AM »
I don't remember seeing that in the iPhone dev wiki. Check the getting started info as that should clear things up...
Follow me on twitter! | Subscribe to my YouTube Channel! | Follow my blog!
Please Read all the stickies if you're new. And follow the rules, please :)